Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult

Dalarnas län

Information

570311-XXXX är organisationsnummer för företaget Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borlänge som är den kommunen som Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult finns i.

Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult har varit registrerat sedan 2005-01-11 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult är och det finns flera bolag i Borlänge som också är .

Firmatecknare för Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företags-och redovisningskonsult:Redovisning och bokföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Nyman Ekonomi och Redovisningskonsult och det är Nyman, Bo Karl som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,