Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB

Dalarnas län

Information

556732-2689 är organisationsnummer för verksamheten Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borlänge som är den kommunen som Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB finns i.

Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB har varit registrerat sedan 2007-06-21 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Borlänge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB så kan ni göra det på telefon genom 0243-88988 eller genom brev på följande adress:
Herrgårdsg. 19, 781 72, Borlänge

Bolaget skall bedriva recond- och bilvårdsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilvårdscenter Johan Kangasniemi AB och det är Kangasniemi, Johan Ivar Atte som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kangasniemi, Maria Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Johansson, Frank Verner Valdemar som är född 1946 och har titeln Revisor, Derab Revision AB som är född och har titeln Revisor,