Munkfors Häst & Hund AB

Dalarnas län

Information

I Borlänge finns det ett Aktiebolag som heter Munkfors Häst & Hund AB. Det finns flera verksamheter som liknar Munkfors Häst & Hund AB i Dalarnas län. Borlänge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-11-01 så har Munkfors Häst & Hund AB varit registrerat. Idag är Munkfors Häst & Hund AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Borlänge.

Vill man komma i kontakt med Munkfors Häst & Hund AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Munkerudsv. 37, 684 32, Munkfors. Vi ni istället prata med Munkfors Häst & Hund AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av artiklar för häst- och hundsport samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Pöyhönen, Tony Raimond som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Silvennoinen Kåhlman, Anja Kaarina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Skoglund, Jimmy Rolf Joel som är född 1974 och har titeln Revisor, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Munkfors Häst & Hund AB har 556714-2459 som sitt organisationsnummer.