Agnes Restaurang AB

Dalarnas län

Information

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agnes Restaurang AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borlänge så är Agnes Restaurang AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Borlänge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Borlänge och i Dalarnas län. Redan 2006-06-12 så skapades Agnes Restaurang AB och företaget är har F-skattsedel Agnes Restaurang AB har haft det sedan 2006-08-24.

Agnes Restaurang AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-24

556705-4928 är organisationsnummret för företaget som finns i Borlänge.

Just nu är Agnes Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Agnes Restaurang AB så går det att nå dem via telefon på 070-7245603 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agnes Restaurang AB är Andersson, Per Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Deeson, Amporn som är född 1969 och har titeln Suppleant, Persson, Kjell Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .