Borlänge Curling Hall AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Borlänge Curling Hall AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Borlänge här finns det många olika Aktiebolag. Borlänge Curling Hall AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Borlänge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Borlänge Curling Hall AB är momsregistrerat sedan2006-08-01 och har organisationsnummer 556702-1026.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Borlänge Curling Hall AB på följande adress Arents v. 27, 784 77, Borlänge.

Borlänge Curling Hall AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-08-01.

I Borlänge Curling Hall AB så sitter följande personer i styrelsen: Tägtström, John Carl-Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva korttidsupplåtelse av lokal för idrottsändamål, i huvudsak curling, till curlingklubbar, skolor, företag och andra föreningar, bedriva caférörelse i anslutning till curlinghallen samt därmed förenlig verksamhet.