Dalarnas Stormarknad AB (Ica Maxi)

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Dalarnas Stormarknad AB (Ica Maxi). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Borlänge här finns det många olika Aktiebolag. Dalarnas Stormarknad AB (Ica Maxi) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Borlänge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

Dalarnas Stormarknad AB (Ica Maxi) är momsregistrerat sedan2006-05-04 och har organisationsnummer 556697-1734.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0243-246100 alternativt besöka eller skicka post till Dalarnas Stormarknad AB (Ica Maxi) på följande adress Mjälgav. 2, 784 37, Borlänge.

Dalarnas Stormarknad AB (Ica Maxi) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-04-28.

I Dalarnas Stormarknad AB (Ica Maxi) så sitter följande personer i styrelsen: , , Ekenhammar, Carin Camilla som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.