Läkarhusen i Dalarna AB

Dalarnas län

Information

556654-7757 är organisationsnummer för bolaget Läkarhusen i Dalarna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Läkarhusen i Dalarna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borlänge som är den kommunen som Läkarhusen i Dalarna AB finns i.

Läkarhusen i Dalarna AB har varit registrerat sedan 2004-01-26 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Läkarhusen i Dalarna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-12.

Läkarhusen i Dalarna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borlänge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Läkarhusen i Dalarna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Läkarhusen i Dalarna AB så kan ni göra det på telefon genom 0243-228008 eller genom brev på följande adress:
Gyllehemsv. 10 A, 784 60, Borlänge

Bolaget skall bedriva läkarmottagning och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Läkarhusen i Dalarna AB och det är Eriksson, Jan Anders Börje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Cross Eriksson, Lynn Annette som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ordéus, Jan Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, OTE Revision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor,