T For Q AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns T For Q AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Borlänge här finns det många olika Aktiebolag. T For Q AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Borlänge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

T For Q AB är momsregistrerat sedan2003-12-11 och har organisationsnummer 556648-8275.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0243-223453 alternativt besöka eller skicka post till T For Q AB på följande adress Plankstigen 16, 784 77, Borlänge.

T For Q AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-12-11.

I T For Q AB så sitter följande personer i styrelsen: , Forssberg, Kerstin Ann-Sofi som är född 1950 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom kvalitet, miljö, ledarskap och verksamhetsutveckling, rådgivning och stöd vid införandet av verksamhets-, kvalitets- och miljö- ledningssystem, nulägesanalyser och revision mot kvalitets-, miljö- och verksamhetssystem, utveckling och försäljning av verktyg för verksamhetsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.