Nya Tuna Elektriska AB

Dalarnas län

Information

556637-9094 är organisationsnummer för bolaget Nya Tuna Elektriska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Tuna Elektriska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borlänge som är den kommunen som Nya Tuna Elektriska AB finns i.

Nya Tuna Elektriska AB har varit registrerat sedan 2003-01-08 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Tuna Elektriska AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-27.

Nya Tuna Elektriska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borlänge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Tuna Elektriska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nya Tuna Elektriska AB så kan ni göra det på telefon genom 0243-226055 eller genom brev på följande adress:
Tunav. 180, 784 62, Borlänge

Bolaget skall utföra elektriska installationer och bedriva butiksrörelse omfattande el-detaljhandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Tuna Elektriska AB och det är Karlsson, Albert Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenvard, Anna Malin Christina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Persson, Kjell Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,