Hippokrene AB

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Hippokrene AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Borlänge här finns det många olika Aktiebolag. Hippokrene AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Borlänge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Hippokrene AB är momsregistrerat sedan2000-05-15 och har organisationsnummer 556589-0166.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0243-238644 alternativt besöka eller skicka post till Hippokrene AB på följande adress Gerbergsv. 8, 781 68, Borlänge.

Hippokrene AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-15.

I Hippokrene AB så sitter följande personer i styrelsen: Hasselberg, Hans Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att genomföra hopp- och dressyrträningar för hästar, försäljning, utbildning och tävling av hästar samt konsulttjänster i form av kursverksamhet i ekonomi, personlig utveckling, teamutbildning, informationsteknik och försäljning av kursmaterial samt därmed förenlig verksamhet. Aktiebolagets verksamhet skall även vara att köpa och sälja aktier och andelar i aktie-,obligations- och blandfonder.