JLR Pulping Systems AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Borlänge och JLR Pulping Systems AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och JLR Pulping Systems AB är ett av dem. Statusen för JLR Pulping Systems AB är att Bolaget är aktivt.

JLR Pulping Systems AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-15. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Borlänge där bolaget finns i jobbar för att bolag som JLR Pulping Systems AB ska trivas.

I Borlänge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av maskinutrustning och tjänster inom området massa- och papperstillverkning samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JLR Pulping Systems AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30.

Idag är JLR Pulping Systems AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Borlänge.

Vill man komma i kontakt med JLR Pulping Systems AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7041571.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Selin, Ernst Roland.

De som är på något sätt har med JLR Pulping Systems AB är Lundberg, Klas Ragnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Emilsson, Lars Johan Olov som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Michaelsson, Leif Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Selin, Ernst Roland som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

JLR Pulping Systems AB har 556583-2747 som sitt organisationsnummer.