Triona AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling av mjukvara för datorer på uppdrag av beställare samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Triona AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borlänge så är Triona AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Borlänge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borlänge och i Dalarnas län. Redan 1998-09-15 så skapades Triona AB och bolaget är har F-skattsedel Triona AB har haft det sedan 1998-01-01.

Triona AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556559-4123 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borlänge.

Just nu är Triona AB Publikt bolag och det finns många bolag som är Publikt bolag i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Triona AB så går det att nå dem via telefon på 0243-62400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Triona AB är Bayard, Mats Peder som är född 1966 och har titeln Extern VD, Persson, Nils-Robert som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomgren, Håkan Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Gustaf Jakob Elon som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lång, Kent Eric som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorNilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .