Nordisk Trätorkmålning AB

Dalarnas län

Information

556524-1782 är organisationsnummer för företaget Nordisk Trätorkmålning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordisk Trätorkmålning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borlänge som är den kommunen som Nordisk Trätorkmålning AB finns i.

Nordisk Trätorkmålning AB har varit registrerat sedan 1995-07-28 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordisk Trätorkmålning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nordisk Trätorkmålning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borlänge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordisk Trätorkmålning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nordisk Trätorkmålning AB så kan ni göra det på telefon genom 0243-239302 eller genom brev på följande adress:
Prins Augusts v. 4, 793 35, Leksand

Bolaget skall renovera och måla virkestorkar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordisk Trätorkmålning AB och det är Brolin, Lars Gösta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tamme, Ludmila som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Karlsson, Hans Åke som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,