Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag är ett bolag som finns i Borlänge. I Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmström, Bodil Ingegerd Maria som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Frank Greger Tobias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Forsberg, Tom Harry Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, Östervåla Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag på telefon 070-5770489.

Bolaget skall bedriva servicebyråverksamhet omfattande dataregistrering, bokföring, bokslut och skatterådgivning till företag samt idka handel med frukt och bär ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Borlänge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Alter Ego Konsult & Handels Aktiebolag har 556518-9429 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.