IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Borlänge finns det ett Aktiebolag som heter IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag i Dalarnas län. Borlänge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Dalarnas län.

Sedan 1995-04-28 så har IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Borlänge.

Vill man komma i kontakt med IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vitsippsv. 30, 783 50, Gustafs. Vi ni istället prata med IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag så kan ni göra det på 0243-244005.

Bolaget skall tillverka, sälja, installera, vara konsulterande samt utföra service på installationer inom energi- och elektronikområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Borg, Hans Göran som är född 1955 och har titeln Likvidator, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

IF Ekengrens Energiteknik Aktiebolag har 556511-5697 som sitt organisationsnummer.