Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Borlänge. Det är nämligen den kommunen som Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1995-03-01. Men sedan 1996-01-01 så har Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Forskarg. 3, 781 70, Borlänge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0243-73730.

Borlänge arbetar för att företag som Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall konsulttjänster inom byggnadsbranschen, broinspektioner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag och det är följande personer, Ahlvik, Lars Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlvik, Karin Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Brotjänst Lars Ahlvik Aktiebolag är 556505-6842.