embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556460-8940 är organisationsnummer för bolaget embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borlänge som är den kommunen som embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag finns i.

embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-01-28 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borlänge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet genom produktion av företrädesvis julkort, gratulationskort, julprydnadssaker och juladresser ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med embe KONSTFÖRLAG Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,