Borlänge Värdshus Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Borlänge Värdshus Aktiebolag är ett företag som finns i Borlänge. I Borlänge Värdshus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Lars Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Carl-Olov Staffan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Carl Daniel som är född 1973 och har titeln Suppleant, Svensson, Hans Åke Jerker som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Borlänge Värdshus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Borlänge Värdshus Aktiebolag på telefon 0243-211900.

Aktiebolaget skall bedriva restaurant-, hotell- och konferensverksamhet samt transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Borlänge Värdshus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Borlänge Värdshus Aktiebolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Borlänge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Borlänge Värdshus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Borlänge Värdshus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borlänge Värdshus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Börjesson, Carl-Olov Staffan -Larsson, Lars Roland

Borlänge Värdshus Aktiebolag har 556451-8446 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.