Olde Multimedia Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolagets skall bedriva konsultverksamhet inom IT med inriktning på nätverk och internetrelaterade tjänster, internationell varuhandel med data- och elektronikprodukter samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olde Multimedia Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borlänge så är Olde Multimedia Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Borlänge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borlänge och i Dalarnas län. Redan 1992-03-17 så skapades Olde Multimedia Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Olde Multimedia Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Olde Multimedia Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556444-7794 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borlänge.

Just nu är Olde Multimedia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Olde Multimedia Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6144449 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Olde, Anne Soon Cecilia -Olde, Lars Johan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olde Multimedia Aktiebolag är Olde, Lars Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olde, Anne Soon Cecilia som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rönnblom, Kurt Johan Rikard som är född 1965 och har titeln Revisor, R E K Revision AB som är född och har titeln Revisor, .