Forssa Bygg & Montage Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Forssa Bygg & Montage Aktiebolag är en verksamhet som finns i Borlänge. I Forssa Bygg & Montage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kangasmaa, Kent Yrjö som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohls, Eva Lena Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Forssa Bygg & Montage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Forssa Bygg & Montage Aktiebolag på telefon 0243-255081.

Bolaget skall utföra husbyggnationer, svetsarbeten och husmontage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Forssa Bygg & Montage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Forssa Bygg & Montage Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Borlänge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Forssa Bygg & Montage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Forssa Bygg & Montage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Forssa Bygg & Montage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Kangasmaa, Kent Yrjö -Ohls, Eva Lena Birgitta

Forssa Bygg & Montage Aktiebolag har 556434-9594 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.