Vatthammars Kraft Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Vatthammars Kraft Aktiebolag är ett bolag som finns i Borlänge. I Vatthammars Kraft Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Lars Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Källberg, Folke Ingvar som är född 1926 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Englund, Jenny Margareta som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vatthammars Kraft Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vatthammars Kraft Aktiebolag på telefon 0243-219480.

Bolaget skall bedriva elverk, lastbils- och grävmaskinsåkeri, försäljning av datorer och tillbehör till datorer, service av datorer, utföra pilottjänster och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vatthammars Kraft Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vatthammars Kraft Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Borlänge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vatthammars Kraft Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Vatthammars Kraft Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vatthammars Kraft Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vatthammars Kraft Aktiebolag har 556418-2268 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.