Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Borlänge. Det är nämligen den kommunen som Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-09-17. Men sedan 1991-01-01 så har Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bjugg Görans v. 19, 784 56, Borlänge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0243-211095.

Borlänge arbetar för att verksamheter som Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva annonsbyråverksamhet, försäljning och uthyrning av kajaker och försäljning av tillbehör till dessa och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag och det är följande personer, Lundgren, Lars som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Eva Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Bergkvist, Kjell Erik som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lasse Lundgren Reklam Aktiebolag är 556406-2379.