JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag

Dalarnas län

Information

JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Borlänge. Det är nämligen den kommunen som JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-04-11. Men sedan 1998-01-01 så har JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sångenv. 14, 781 99, Idkerberget. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Borlänge arbetar för att bolag som JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel med fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag och det är följande personer, Holmer, Per Rune som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmer, Per-Erik Jonas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JJR Holmer & Co Invest Aktiebolag är 556393-7829.