Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Borlänge. Det är nämligen den kommunen som Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1989-11-30. Men sedan 1991-01-01 så har Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4917965.

Borlänge arbetar för att bolag som Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva konsultationer och utbildning inom skadeförebyggande och skadeavhjälpande beredskap och säkerhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Bo Helge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöö, Lars-Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swedish Secon i Borlänge Aktiebolag är 556377-8959.