E M Eriksson Konsult Aktiebolag

Dalarnas län

Information

E M Eriksson Konsult Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Borlänge som är den kommunen där E M Eriksson Konsult Aktiebolag finns. I Borlänge så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. E M Eriksson Konsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket E M Eriksson Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. E M Eriksson Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till E M Eriksson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kappeg. 29, 784 54, Borlänge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0243-213550.

Borlänge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är E M Eriksson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

E M Eriksson Konsult Aktiebolag har idag 556338-6308 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Freby, Håkan Ingvar är den som för stunden ansvarar för E M Eriksson Konsult Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, köp och försäljning av värdepapper, teknisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I E M Eriksson Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Freby, Håkan Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Lars Robert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Freby, Ulla Birgitta Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .