NEMA Lantbruks Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Borlänge och NEMA Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NEMA Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för NEMA Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

NEMA Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-06-25. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Borlänge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NEMA Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

NEMA Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Borlänge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NEMA Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är NEMA Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Borlänge.

Vill man komma i kontakt med NEMA Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0243-235090.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med NEMA Lantbruks Aktiebolag är Emanuelsson, Erik Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Emanuelsson, Kerstin Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln Revisor, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Datarevision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor, .

NEMA Lantbruks Aktiebolag har 556299-0993 som sitt organisationsnummer.