Wemas Uthyrnings Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Borlänge finns det ett Aktiebolag som heter Wemas Uthyrnings Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Wemas Uthyrnings Aktiebolag i Dalarnas län. Borlänge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Wemas Uthyrnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1987-04-22 så har Wemas Uthyrnings Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Wemas Uthyrnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Borlänge.

Vill man komma i kontakt med Wemas Uthyrnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Wemas Uthyrnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0243-87960.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet, försäljning av sport och modeartiklar, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med aktier, obligationer och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Kjell Holger som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Nygårds, Ola Axel som är född 1979 och har titeln VD, Nygårds, Ola Axel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Mossfeldt, Hanna som är född 1980 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Rystedt, Helena Therese som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kjell Holger -Nygårds, Ola Axel .

Wemas Uthyrnings Aktiebolag har 556295-8800 som sitt organisationsnummer.