Good Vibes Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva musikproduktion, turnéverksamhet, musikförlag, uthyrning av instrument, instrumentreparationer samt förvaltning av fastigheter, aktier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Good Vibes Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borlänge så är Good Vibes Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Borlänge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borlänge och i Dalarnas län. Redan 1987-02-02 så skapades Good Vibes Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Good Vibes Aktiebolag har haft det sedan 2002-09-26.

Good Vibes Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-10-16

556292-7227 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borlänge.

Just nu är Good Vibes Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Good Vibes Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-6000683 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Good Vibes Aktiebolag är Yngström, Clas Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngström Wänn, Sylvia Chatarina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .