Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Borlänge som är den kommunen där Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag finns. I Borlänge så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Väpnarg. 5, 784 63, Borlänge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0243-239991.

Borlänge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag har idag 556245-5138 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag

Bolaget skall utföra anläggningsarbeten och idka därmed förenlig verksamhet.

I Borlänge Väg och Va Service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Leif Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .