Lars Lennes Åkeri AB

Dalarnas län

Information

556151-2806 är organisationsnummer för bolaget Lars Lennes Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Lennes Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borlänge som är den kommunen som Lars Lennes Åkeri AB finns i.

Lars Lennes Åkeri AB har varit registrerat sedan 1971-09-27 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Lennes Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Lars Lennes Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borlänge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Lennes Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lars Lennes Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0243-234290 eller genom brev på följande adress:
Yttre Svärdsjö 3, 781 91, Borlänge

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Lennes Åkeri AB och det är Lenne, Lars Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenne, Nelly Ulla-Britt som är född 1954 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Jan Nils Bertil som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,