Romme Bageri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Romme Bageri Aktiebolag är ett företag som finns i Borlänge. I Romme Bageri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Anders Rune som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlin, Lars Gustaf som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ahlin, Mattias Gustaf som är född 1976 och har titeln Suppleant, Åkerlund, Sven-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Romme Bageri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Romme Bageri Aktiebolag på telefon 0243-233832.

Bolaget skall bedriva bageri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Romme Bageri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Romme Bageri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Borlänge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Romme Bageri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Romme Bageri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Romme Bageri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -ledamoten

Romme Bageri Aktiebolag har 556147-3124 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.