Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Borlänge finns det ett Aktiebolag som heter Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag i Dalarnas län. Borlänge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1955-09-13 så har Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Borlänge.

Vill man komma i kontakt med Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gjutarg. 14, 781 70, Borlänge. Vi ni istället prata med Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på 0243-10069.

Bolaget skall idka beställningstrafik för godsfordran ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lagergren, Karl Ove Ragnar som är född 1942 och har titeln VD, Lagergren, Karl Ove Ragnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Brouillaud Lagergren, Karin Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagergren, Lars Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagergren, Åke Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Frank Verner Valdemar som är född 1946 och har titeln RevisorDERAB Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brouillaud Lagergren, Karin Birgitta -Lagergren, Karl Ove Ragnar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Hjalmar Lagergrens Åkeri Aktiebolag har 556061-9040 som sitt organisationsnummer.