Tunfast Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av kontorsinventarier, kontorsmaskiner och hantverksmaskiner för företag inom elinstallationsbranschen, ävensom idka fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tunfast Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borlänge så är Tunfast Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Borlänge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Borlänge och i Dalarnas län. Redan 1953-02-18 så skapades Tunfast Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tunfast Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tunfast Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556057-7602 är organisationsnummret för företaget som finns i Borlänge.

Just nu är Tunfast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Tunfast Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0243-226055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tunfast Aktiebolag är Andersson, Ernst Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Åke Henrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Persson, Kjell Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .