MNT-Multinationella tjänster

Dalarnas län

Information

MNT-Multinationella tjänster är ett bolag som finns i Borlänge. I MNT-Multinationella tjänster finns det lite olika personer som är förknippade och det är Röning Trabelsi, Josef Nejib Ben A som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med MNT-Multinationella tjänster så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MNT-Multinationella tjänster på telefon 0243-85880.

Callcenter - telefonservice. Uthyrning av lägenheter och lokaler. Förmedling av tolk och översättartjänster och övrig språk- konsultation som är förenlig med ovan. Uthyrning förmedling av personal till offentliga sektorn, företag, organisationer.

Idag är MNT-Multinationella tjänster av bolagstypen Enskild firma.

MNT-Multinationella tjänster är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Borlänge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MNT-Multinationella tjänster innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och MNT-Multinationella tjänster är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MNT-Multinationella tjänster så är det följande:

MNT-Multinationella tjänster har 541227-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.