Kjell Norbergs Herrfrisering

Dalarnas län

Information

480311-XXXX är organisationsnummer för företaget Kjell Norbergs Herrfrisering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjell Norbergs Herrfrisering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borlänge som är den kommunen som Kjell Norbergs Herrfrisering finns i.

Kjell Norbergs Herrfrisering har varit registrerat sedan 1976-02-23 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjell Norbergs Herrfrisering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Kjell Norbergs Herrfrisering är och det finns flera bolag i Borlänge som också är .

Firmatecknare för Kjell Norbergs Herrfrisering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kjell Norbergs Herrfrisering så kan ni göra det på telefon genom 0243-81100 eller genom brev på följande adress:

Herrfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjell Norbergs Herrfrisering och det är Norberg, Kjell Emanuel som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,