Kerstinés Alternativa behandlingar

Dalarnas län

Information

440429-XXXX är organisationsnummer för företaget Kerstinés Alternativa behandlingar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kerstinés Alternativa behandlingar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borlänge som är den kommunen som Kerstinés Alternativa behandlingar finns i.

Kerstinés Alternativa behandlingar har varit registrerat sedan 1989-09-29 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kerstinés Alternativa behandlingar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kerstinés Alternativa behandlingar är och det finns flera bolag i Borlänge som också är .

Firmatecknare för Kerstinés Alternativa behandlingar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kerstinés Alternativa behandlingar så kan ni göra det på telefon genom 0243-250143 eller genom brev på följande adress:

Alternativa behandlingar såsom zonterapi, kroppsbalansering och energibalansering samt försäljning av alternativa mediciner.

Det finns olika personer som har en koppling med Kerstinés Alternativa behandlingar och det är Gustavsson, Kerstin Marianne som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,