Dammsjö bad o servering Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Dammsjö bad o servering Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Borlänge. Det är nämligen den kommunen som Dammsjö bad o servering Handelsbolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dammsjö bad o servering Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-24.

Dammsjö bad o servering Handelsbolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2006-12-19. Men sedan 2007-05-24 så har Dammsjö bad o servering Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hummelg. 24, 784 35, Borlänge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dammsjö bad o servering Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0243-17258.

Borlänge arbetar för att verksamheter som Dammsjö bad o servering Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Dammsjö bad o servering Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Caféverksamhet, kaffe, läsk, glass, bulle, smörgås, godis.

Firmatecknare för Dammsjö bad o servering Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dammsjö bad o servering Handelsbolag och det är följande personer, Bergström, Per Torsten Örjan som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Hantzmann, Mona Annika som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Dammsjö bad o servering Handelsbolag är 969723-5779.