Nord värme & energi Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Nord värme & energi Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Borlänge. Det är nämligen den kommunen som Nord värme & energi Handelsbolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nord värme & energi Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-11-05.

Nord värme & energi Handelsbolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1999-01-19. Men sedan 2009-11-05 så har Nord värme & energi Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ordv. 17, 784 61, Borlänge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nord värme & energi Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0243-223260.

Borlänge arbetar för att verksamheter som Nord värme & energi Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nord värme & energi Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Travsportsrörelse samt el och energiinstallationer.

Firmatecknare för Nord värme & energi Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nord värme & energi Handelsbolag och det är följande personer, Sjögren, Håkan Jan-Erik som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Svelmo Sjögren, Siv Ingegärd som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Nord värme & energi Handelsbolag är 969656-3726.