Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Utbildningsverksamhet och segelbåtsuthyrning. Kurser, författande av böcker och artiklar samt därtill hörande verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Borlänge så är Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Borlänge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borlänge och i Dalarnas län. Redan 1995-04-04 så skapades Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag har haft det sedan 1996-01-01.

Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

969613-8057 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borlänge.

Just nu är Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag och det finns många bolag som är i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0243-224575 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thilda Utbildning & Upplevelse Handelsbolag är Eklund, Anna Charlotte Emma som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Eklund, Sven Ernst Gunnar som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .