Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi

Dalarnas län

Information

Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi är ett av många verksamheter som finns i Borlänge. Det är nämligen den kommunen som Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-11-01.

Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2008-04-28. Men sedan 2007-11-01 så har Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Borlänge arbetar för att verksamheter som Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Sömnad av dam och herrkläder till privatpersoner och teatersällskap inom länet, samt tillverkning av en mindre mängd exklusiva mode-kollektioner för försäljning i butik.

Firmatecknare för Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi och det är följande personer, Carlsson, Hans Tomas som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Tomas Carlsson Dam och Herr Skrädderi är 800630-XXXX.