Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren

Dalarnas län

Information

Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren är en verksamhet som finns i Borlänge. I Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Jonas Erik som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren på telefon .

Grafisk formgivning, design, reklam.

Idag är Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren av bolagstypen Enskild firma.

Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Borlänge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-26 och Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-12-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren så är det följande:

Xpoze Communication & Design Jonas Lindgren har 760210-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.