P Sehlins Allservice

Dalarnas län

Information

700909-XXXX är organisationsnummer för verksamheten P Sehlins Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P Sehlins Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borlänge som är den kommunen som P Sehlins Allservice finns i.

P Sehlins Allservice har varit registrerat sedan 1991-04-17 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för P Sehlins Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

P Sehlins Allservice är och det finns flera verksamheter i Borlänge som också är .

Firmatecknare för P Sehlins Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med P Sehlins Allservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Köpa och sälja ved samt konkurspartier av olika slag. Uthyrning av vedkap klyv maskin samt släpvagnar. Utföra fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med P Sehlins Allservice och det är Sehlin, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,