Fredriks Rep o Mek

Dalarnas län

Information

700205-XXXX är organisationsnummer för företaget Fredriks Rep o Mek. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredriks Rep o Mek är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borlänge som är den kommunen som Fredriks Rep o Mek finns i.

Fredriks Rep o Mek har varit registrerat sedan 1991-11-29 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredriks Rep o Mek så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fredriks Rep o Mek är och det finns flera bolag i Borlänge som också är .

Firmatecknare för Fredriks Rep o Mek är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fredriks Rep o Mek så kan ni göra det på telefon genom 070-3557470 eller genom brev på följande adress:

Reparation av teknisk och mekanisk utrustning samt utförande av därtill hörande verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Fredriks Rep o Mek och det är Nilsson, Lars Fredrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,