HF-Center

Dalarnas län

Information

I Borlänge finns det ett Enskild firma som heter HF-Center. Det finns flera verksamheter som liknar HF-Center i Dalarnas län. Borlänge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1999-12-15 så har HF-Center varit registrerat och sedan 2000-03-27 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är HF-Center och det finns fler verksamheter som är det i Borlänge.

Vill man komma i kontakt med HF-Center så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med HF-Center så kan ni göra det på 0243-81697.

Import, export och försäljning av datorer, datordelar, tv, video, videokameror samt alla elektriska och elektroniska apparater såsom tv-och videoapparater, samt delar och service för ovanstående. import, export och försäljning av livsmedel. grossist för ovanstående. import, export och försäljning av telefoner, mobiltelefoner och tillbehör.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kullab, Fatima som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

HF-Center har 700101-XXXX som sitt organisationsnummer.