ME-Marias Hud och Friskvård

Dalarnas län

Information

ME-Marias Hud och Friskvård hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Borlänge som är den kommunen där ME-Marias Hud och Friskvård finns. I Borlänge så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. ME-Marias Hud och Friskvård tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket ME-Marias Hud och Friskvård har haft sedan 1997-01-01. ME-Marias Hud och Friskvård har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ME-Marias Hud och Friskvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0243-224566.

Borlänge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

ME-Marias Hud och Friskvård har idag 670316-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ME-Marias Hud och Friskvård

Försäljning av hudvårdsprodukter, make-up, kosttillskott samt ansikts- och kroppsbehandlingar. Hundavel och uppfödning, försäljning av valpar, handel inom jakt & fiske, samt partihandel med tobak. Kroppsbehandlingar.

I ME-Marias Hud och Friskvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sipilä, Britta Maria Elisabeth som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .