Paradisets Elservice

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Borlänge och Paradisets Elservice är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Paradisets Elservice är ett av dem. Statusen för Paradisets Elservice är att Bolaget är aktivt.

Paradisets Elservice är ett Enskild firma och skapades 1992-11-18. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Borlänge där företaget finns i jobbar för att företag som Paradisets Elservice ska trivas.

Paradisets Elservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Borlänge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Elinstallationer och -reparationer, försäljning av elmateriel samt elkonstruktioner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Paradisets Elservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Paradisets Elservice och det finns flera företag som är det idag i Borlänge.

Vill man komma i kontakt med Paradisets Elservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0243-13536.

.

De som är på något sätt har med Paradisets Elservice är Bäck, Ulf Henning som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Paradisets Elservice har 611223-XXXX som sitt organisationsnummer.