Hagalunds CD

Dalarnas län

Information

Hagalunds CD är en verksamhet som finns i Borlänge. I Hagalunds CD finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Lars Roland Ingemar som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hagalunds CD så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hagalunds CD på telefon 0243-84388.

Försäljning av skivor, böcker, videos, DVD med därtill hörande verksamhet. Utgivning av skivor samt förlagsverksamhet inom musik, utgivning av böcker samt förlagsverksamhet inom litteratur. Arrangemang av konserter samt turneér. Försäljning av nya och begagnade serier.

Idag är Hagalunds CD av bolagstypen Enskild firma.

Hagalunds CD är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Borlänge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hagalunds CD innehar ej F-skattsedel och Hagalunds CD är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-22.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hagalunds CD så är det följande:

Hagalunds CD har 611217-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.